cum cumpar?

Toate produsele de pe site-ul nostru se pot comanda online direct de pe site sau telefonic contactand unul din reprezentantii nostri. Unele produse sunt expuse si se pot vedea si comanda direct din Showroom-ul nostru.

Comenzile pe site-ul nostru www.signalup.com se pot face TELEFONIC sau ONLINE direct de pe site.

CUM CUMPARAM ONLINE?

Toate produsele comercializate prin site-ul nostru sunt ordonate dupa categorii si subcategorii, identificate in partea stanga a site-ului. Produsele dorite le identificati  usor  folosind fereastra de cautare din partea de sus a site-ului sau intrand direct in  meniul din stanga, unde sunt pozitionate pe categorii de produse. Dupa vizionarea produselor de pe site si caracteristicile acestora, in functie de necesitatile dumneavoastra, destinatia produsului si locul unde trebuie amplasat, adaugati produsul in cos, apasand tabul „Adauga in cos”. Dupa adaugarea produselor in cos, produsele pot fi revazute in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa actualizati/mari cantitatea sau sa renuntati la unul dintre produsele selectate.

Tot aici aveti posibilitatea utilizarii Cuponului de Reduceri prin  introducerea codului promotional daca acesta exista in fereastra respectiva, dupa care  apasati butonul Aplica. Pentru finalizarea cumparaturilor apasa butonul Finalizeaza Comanda. Dupa aceasta comanda, se deschide pagina cu “Detaliile de Facturare “unde trebuie sa competati toate datele bifate cu steluta(*) necesare intocmirii facturii si adresa de livrare. In partea dreapta a pagini gasiti informatiile despre transport si modalitatile de plata. Inainte de a apasa pe butonul Plaseaza Comanda bifati casuta(dupa ce cititi) cu specificatia :Am citit și accept termenii și condițiile.
Logarea in contul dumneavoastra de pe site-ul nostru se face adaugand adresa de email si parola folosita la inregistrare.

 

Modalitatea de plata

Puteti alege sa platiti ramburs sau cu cardul online . In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca e cazul.
Puteti efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina.

Plata ramburs

Comenzile online cu livrare la domiciliu pot fi platite RAMBURS NUMERAR.

Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii.

Plata ramburs este disponibila pentru achizitiile online in limita a maxim 3500 lei (TVA inclus). Pentru comenzile cu valori de peste 3500 de lei (TVA inclus), este necesara plata cu cardul direct pe site.

Plata online folosind cardul

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro).

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.